Forside Indhold og distribution Musik

Lukas Graham udgiver 2 nye numre på Spotify

-
Lucas Graham ved indspilningen i Stockholm. Foto: Spotify

Spotify hentede Lukas Graham til Stockholm for at indspille 2 numre til musiktjenesten.

Nu får Spotify også produceret musiknumre til egen tjeneste. I kølvandet på succesen med albummet 3 (The Purple Album), som udkom i oktober, der har Lukas Graham været i Stockholm for at indspille.

Det blev til “Spotify originaler” med en genindspilning af hittet ”Love Someone” med den svenske popstjerne Sabina Ddumba samt et cover af nummeret ”SAD!”.

Annonce:

“Jeg har aldrig indspillet en kærlighedssang sammen med en kvinde før, og lige siden Sabina Ddumba og jeg mødte hinanden for 3-4 år siden, har jeg elsket hendes lyd. Derfor var ”Love Someone” et åbenlyst valg”, fortæller Lukas Forchhammer, forsanger i bandet Lucas Graham, og fortsætter:

“Vi overvejede også to af vores andre sange, men i sidste ende var det idéen om at indspille en kærlighedssang sammen med en smuk, kvindelig vokal som Sabinas, der afgjorde valget”.

Optagelserne kom i hus på én dag.

“Indspilningsprocessen var virkelig sjov. Det var fedt at prøve kun at have én dag til at indspille alt. På den måde fik vi presset grænserne for perfektion, og tanken om, at det ikke var muligt at ændre på fx vokalen eller trommerne bagefter, gjorde det hele meget interessant. Det var virkelig nervepirrende at vente på at høre den endelig version, men personligt er jeg meget begejstret for resultatet. Jeg elsker især den måde Sabina lyder på ”Love Someone”, slutter Lukas Forchhammer.

For Sabina Dbumba var det en intim oplevelse at være med til.

“Jeg havde en fantastisk oplevelse med at indspille sammen med Lukas. Mens vi optog, stod vi over for hinanden og sang. Det har jeg aldrig prøvet før, så det var en meget tæt og intim oplevelse”, fortæller Sabina Ddumba.

De to særudgivelser kan høres af Spotify-brugere her.

 

Annonce:
Forrige artikelMedie: Sonos udvikler hovedtelefoner
Næste artikelDigital radiolytning via internet og DAB+ vækster
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.