Forside Nyheder

Nike Adapt BB: Selvsnørrende smart-sko

-

Nu kommer der er ny udgave af de selvsnørrende smart-sko: Nike Adapt Basketball.

Da Nike lancerede Nike Hyperadapt, den selv-snørrende sko som var en viderudvikling på den kendte sko fra ‘Tilbage til Fremtiden’-filmene, der var det planen at innovationen skulle bringes videre.

Annonce:

Da Nike først og fremmest er et sportsdrevet firma, var det naturligt at udvikle de selvsnørrende smart-sko til sport.

Nike Adapt Basketball er det første produkt, og her stod de overfor en kompliceret udfordring. En basketball spillers fod udvider sig nemlig med en halv størrelse, under en basketballkamp.

Så skoen skal kunne adoptere forskellige skostørrelser, så de føles lige komfortable under hele kampen.

 

 

Det blev til Nike Adapt, en platform som skaber et personligt ‘fit’ med et advanceret snørrebånds-system, samt en app med integration og softwareopdateringer.

“Vi valgte at arbejde med basketballsporten, som den første sport til Nike Adapt, fordi det er den mest krævende sport for vores atleters fødder”, fortæller Eric Avar, Nike VP Creative Director of Innovation, og fortsætter:

“I løbet af en basketballkamp, ændrer atletens fod sig, og behovet for at kunne ændre fittet hurtigt er stort; løsne snørebånd til bedre blodtilførrelse, eller stramme det for koncentration og hop. Performance elementet er et nøgleelement for vores atleter.”

Aktuelt fit kan låses med knapperne på skoen eller via app’en.

Skoene oplades trådløst, og der medfølger en trådløs oplader.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Dansk pris er ikke oplyst, men omregnet fra forventet udsalgspris i USA lander skoene her formentlig omkring de 3.000 kr.

De kommer til salg fra februar i USA. Dansk tilgængelighed endnu ukendt.

 

Annonce:
Forrige artikelApple lancerer nyt batteri-cover og giver samtidig batterierne skylden for dalende iPhone-salg
Næste artikelGiver op: 160.000 sortseere slipper for at betale licensregning
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.