Forside Produkter Lys

SE Energi & Klima vil tilbyde deres kunder smarte hjem

-
SE vil tilbyde deres kunder et smart hjem med SmartHome

SmartHome er navnet på en nye platform fra SE Energi & Klima, der samler dine enheder og som skal tilføje en ny dimension til den eksisterende forretning.

Det essentielle ved SmartHome har været at udvikle en så brugervenlig løsning som mulig fortæller SE i en pressemeddelse. Med mange producenter, som opererer i markedet i forvejen, har SE Energi & Klima oplevet et behov for et produkt med et mere simpelt set-up. Derfor foregår installation af enhederne via en plug-and-play-installation direkte på mobilen, så nye enheder kan blive tilføjet til dit SmartHome på få sekunder. Og frem for at introducere et nyt lukket system har de valgt at udvikle et system, der samler eksisterende produkter i én app.

“Vi har valgt et fremtidssikret system, som er åbent og kan integrere med produkterne fra de øvrige producenter. Så vi konkurrerer ikke med producenter som Google, Philips Hue og IKEA TRÅDFRI. Vi integrerer med dem, så kunderne selv kan vælge deres fortrukne produkter – for så at have dem samlet ét sted,” nævner Torben Kring, der er Commercial Director i SE-koncernen.

Annonce:

Uafhængigt om de andre produkter kører på Z-wave, Wifi eller Zigbee, kan systemet integrere med det.

 

En naturlig udvikling for forretningen

SE Energi & Klima udvider deres forretningsområde fra at være el- og gasleverandør til nu også at bevæge sig ind på markedet for smart home platforme, der gør dit hjem mere intelligent. Torben Kring fortæller, at SmartHome hænger fint sammen med den øvrige el- og teleforretning i SE-koncernen:

“Vi forsyner knap en million kunder med el, bredbånd, tv og telefoni og hjælper på den måde hver dag med at gøre livet nemmere for vores kunder. Derfor giver det god mening, at vi med SmartHome følger den teknologiske udvikling og kommer ud på den anden side af kundernes stikkontakt, så hjemmet nu samtidig kan blive intelligent og ikke mindst trygt. Det har været en naturlig udvikling for os, og vi er nu spændte på, hvordan det bliver modtaget af kunderne.”

Med SmartHome placerer du enheder, såsom et kamera, sensorer og pærer, rundt i dit hjem, som styres af den tilhørende SmartHome app.

 

SmartHome tilpasser sig brugeren

SmartHome adskiller sig fra andre systemer ved, at det automatisk tilpasser sig din daglig rytme. Med mobilen i lommen kan systemet se, om du er hjemme eller på farten, og vil eksempelvis tænde lyset og slå alarmen fra, når du kommer hjem. Systemet kan også lære, hvornår du går i seng. Her vil det slukke lyset og slå skal-sikring til.

“Ambitionen med appen er faktisk, at man ikke skal bruge den, men at den selv styrer hjemmet, så hverdagen bliver nemmere”, forklarer Torben Kring.

Appen, som er tilgængelig til både iOS og android, vil løbende blive opdateret med nye enheder, som systemet kan integrere med – sammen med andre nye features i takt med, at muligheder med SmartHome opstår.

Læs mere om SmartHome her

Annonce:
KILDEPressemeddelse, SE
Forrige artikelMasser af dokumentarer på Apples kommende streamingtjeneste
Næste artikelDxOMark giver topkarakter til Huawei Mate 20 Pros kamera
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.