Forside Nyheder

Top 10: Streamingtjenester i Danmark og deres størrelse

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Er Netflix større end DRTV? Er Blockbuster i top 10? Det giver DR medieforskning nu deres bud på.

DR medieforskning er klar med deres analyser for året 2018, og blandt nyhederne dette år er en top 10 over streamingtjenester der opererer i Danmark. Denne gang både de gratis og de betalte.

Forskerne fortæller at næsten alle streamingtjenester oplever en fremgang på det danske marked, og 48% af danskerne streamer nu film og tv-serier mindst ugentligt. Det tilsvarende tal for året før var 46%.

Annonce:

Fremgangen er dog ikke så markant længere. Det går generelt langsommere med streamingtjenesternes vækst nu, med enkelte undtagelser.

“Generelt er fremgangen dog mindre, end hvad vi har set de seneste år. YouTube og Netflix er fortsat størst med en ugentlig dækning på hhv. 51% og 40%”, fortæller DR Medieforskning, og fortsætter:

“På en tredjeplads kommer DRTV, der ugentligt når ud til 37 % af danskerne, og dermed er i kontakt med over dobbelt så mange som TV 2 Play og Viaplay”.

TV 2 Play og HBO Nordic skiller sig ud fra mængden med markante fremgange i 2018 på hhv. 45% og 50%, mens YouSee Play har måttet notere en tilbagegang på 31%.

 

Top 10

Rød er 2017 og grøn er 2018

Kilde og grafik: DR Medieforskning

 

Se også

Tip: Få alle streamingtjenesterne op på TV’et

 

Annonce:
KILDEDR Medieforskning
Forrige artikelSå meget forbruger vi de forskellige medier
Næste artikelPlayStation-spillenes ‘Netflix’ kommer til Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.