Forside Nyheder

Nu med rettelse: YouSee Xee sender fra Spanien aht. reklameafbrydelser

-

Den nye YouSee-kanal Xee sendes fra Spanien for at kunne afbryde programmerne med reklamer.

Flere YouSee-kunder har undret sig over hvordan en tv-kanal fra en dansk tv-distributør kan have reklameafbrydelser i programmerne.

Annonce:

YouSee fortæller nu at kanalen sendes fra udlandet, i dette tilfælde fra Spanien, hvor reglerne for tv-reklamer er anderledes.

Det betyder at kanalen gerne må vise reklamer inde i programmerne. Samme praksis som f.eks. TV3-kanalerne og Discovery-kanalerne benytter, når de sender deres kanaler fra Storbritanien.

 

Xee: Reklamepauser i programmerne kl. 20-23

“Kanalen sendes fra Madrid og hører derfor under spanske regler. Derfor vil der også være reklamepauser i noget af indholdet – ligesom på f.eks. TV3”, forklarer YouSee på Facebook og fortsætter:

“Der vil være reklamepauser i programmerne i prime time fra kl. 20-23”.

Undtaget er indhold fra YouSee selv. Det afbrydes ikke af reklamer.

“Der vil aldrig være reklamepauser i programmerne, når indholdet kommer fra YouSee”, lyder det fra YouSee.

Kanalen har også reklamer mellem programmerne.

Streames Xee-indholdet som enkeltprogrammer via tjenesten ‘YouSee TV & Film’ på boks eller app, så er der ikke reklameafbrydelser i programmerne.

 

Rettelse 28/1

Det var en fejl at YouSee fortalte deres kunder på Facebook at Xee afbryder programmerne med reklamer i tidsrummet kl. 20-23.

Youee forklarer at det er den anden vej rundt: Reklameafbrydelserne ligger udenfor prime time, og i tidsrummet kl. 20-23 vil der kun være reklamer mellem programmerne.

“Baggrunden for det er, at vi godt forstår, at reklamer kan opfattes som en gene for nogle, og derfor kigger vi løbende på, hvordan vi bedst indarbejder reklamer på kanalen”, forklarer Mai-Britt Noe, Kommunikationsrådgiver i TDC Group, til recordere.dk og fortsætter:

“Lige nu har vi altså valgt en model, hvor der som udgangspunkt ikke er reklamepauser i programmerne i prime time fra kl. 20-23. Der vil dog være reklamer mellem programmerne”.

 

Annonce:
Forrige artikelBEKRÆFTET: F1 TV Pro streaming åbner i Danmark
Næste artikelLavpris-iPads uden Face ID kan være på vej
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.