Forside Baggrund

Det ser mørkt ud for IKEAs smarte rullegardiner

-

IKEA har nu fjernet smart-rullegardinerne, FYRTUR og KADRILJ, fra deres online-kataloger verden over.

Det blev ikke i denne omgang at IKEA kom til at fylde de danske hjem med elektriske rullegardiner. Produkterne er fjernet fra online-hylderne igen.

Annonce:

De to modeller rullegardiner, FYRTUR og KADRILJ, skulle ellers have været på markedet nu, men noget er gået galt med produktionen.

De rullegardiner var ellers ventet af mange, for med priser på mellem kr. 699,- til kr. 1.199,- lå de i et prisleje hvor de fleste kunne være med.

Med integration til deres TRÅDFRI serie af produkter til det smarte hjem, der ville gardinerne også kunne styres via app og tjenesterne for det smarte hjem (Apple HomeKit, Amazon Alexa og Google Home).

Se også: Alt om IKEAs elektriske smart-rullegardiner

 

Opdatering

IKEA har nu svaret at det er softwaren der forsinker lanceringen af de elektriske rullegardiner.

“Salgsstartsdatoen for KADRILJ or FYRTUR er forsinket, da vi er i gang med at implementere en forbedring i produkternes firmware, som optimerer brugen for vores kunder”, fortæller Sofie Kragh Ingvorsen, Commercial PR Responsible, IKEA Danmark til recordere.dk, og fortsætter:

“Samtidig betyder den opdatering, at gardinerne vil kunne kobles til den eksisterende TRÅDFRI app frem for udelukkende at blive betjent at den tilhørende fjernbetjening”.

IKEA kan ikke på nuværende tidspunkt sige hvornår produkterne kommer til salg, kun at det bliver senere i år.

“På nuværende tidspunkt har vi ikke en ny dato for, hvornår vi forventer at sætte gardinerne til salg i Danmark, men for de fleste IKEA markeder vil det blive i løbet af 2019”, slutter Sofie Kragh Ingvorsen overfor recordere.dk.

 

Annonce:
Forrige artikelSonos Amp er landet til test: Hvad vil I gerne vide?
Næste artikelNetflix klar med smart download på Apple-enhederne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.