Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Gaming mus: En legende vender tilbage

-

Legenden er genfødt: MX518 gaming-mus er opdateret med ‘Next Generation’-teknologi

Logitech kørte i flere år med den formfaktor (billedet ovenfor), både til de særlige gaming-mus og til mere klassiske computer-mus.

Annonce:

Den type mus lå godt i hånden, og var derfor elsket af mange, men udviklingen måtte jo videre.

Den beslutning var fans dog ikke enige. En stor gruppe af fans bad dem relancere denne ellers pensionerede model.

Logitech lyttede, og her er musen G MX518. En opdateret version af en af deres mest populære gaming-mus gennem tiderne.

“Vores fans har efterspurgt musen, og nu relancerer vi vores legendariske MX518-mus”, udtaler Ujesh Desai, general manager hos Logitech Gaming, og fortsætter:

“MX518-musen er et ikon i branchen, og nu har vi udstyret den med vores Next Generation, brancheledende og eksklusive teknologier. Vi håber at I er lige så spændte på at afprøve den, som vi har været begejstrede under udviklingen med at puste nyt liv i denne legende”.

Den nye mus har den samme klassiske og konforme form, som mange gamere kender og elsker, men er opdateret med moderne materialer, en ny finish samt forbedret med den seneste tilgængelige gaming-teknologi, inklusiv en 32-bit ARM processor og Logitech Gs eksklusive HERO 16K sensor.

 

 

 

Én af musens opdateringer er tilføjelsen af Logitechs HERO 16K sensor – deres mest advancerede Next Generation gaming-mus sensor med top præcision og en helt ny indre konstruktion.

Med en billedvisnings-hastighed på op til 17.000 frames pr sekund kan HERO fungere op til 400+ IPS sammen med et interval på 100 – 16.000 DPI uden smoothing, filtering eller acceleration.

En anden opdatering er tilføjelsen af en 32-bit ARM processor.

Som en væsentlig opgradering i forhold til originalen kan ARM-processoren i MX518 levere en hurtig 1 ms report rate samt flere andre avancerede funktioner.

Den kan tilsluttes og benyttes direkte fra æsken, eller den kan konfigureres via det valgfrie Logitech Gaming Software (LGS) eller Logitech G HUB.

Otte programmerbare knapper er tilgængelige, hvis du foretrækker at lagre dine egne skræddersyede indstillinger.

Med indbygget hukommelse kan du også gemme dine egne indstillinger direkte i musen til benyttelse i konkurrencesystemer uden at skulle installere særligt software eller rekonfigurere dine præferencer.

 

 

Pris og tilgængelighed

Logitech G MX518 koster kr. 449,-

Ventes i butikkerne i denne måned.

 

Annonce:
Forrige artikelHer er Galaxy Fold: Den nye foldbare smartphone fra Samsung
Næste artikelSå steg prisen på F1 TV Pro
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.