Forside Nyheder

Guide: Sådan ser du Super Bowl 2019 i Danmark

-

Nu er det tid igen. Den store finale i Amerikansk Fodbold (NFL), der i år holdes i Atlanta, og står imellem Los Angeles Rams og New England Patriots. Her er en guide over hvordan du kan se kampen på TV eller i byen.

Super Bowl spilles søndag den 3. februar kl. 18.30 amerikansk tid (ET – Eastern Time), og derfor er det allerede blevet mandag i Danmark. Kampstart i Danmark er 00:30 dansk tid.

Annonce:

 

Sådan ser du det på TV eller via streaming

I Danmark er det TV3+, der sender den på live TV, og har man ikke TV3+ i sin TV-pakke, kan man også streame den via ViaPlay Sport. Det koster dog min. 289 kr., da ViaPlay har afskaffet deres “dagtilbud”, hvor man kunne købe adgang for en enkelt dag.

Den tyske kanal Pro 7 sender også Super Bowl, hvis du har adgang til den. Den engelske BBC1 sender også Super Bowl.

Du kan også streame det via et NFL Game Pass, der koster 65 kr. for Super Bowl. Det kan købes her. NFL Game Pass kan ses på Apple TV, X-box One, PlayStation 4 og på diverse Android og iOS enheder.

 

Skal du se det i byen?

Der er også flere steder, der viser kampen live, så hvis du ikke vil sidde alene kan du vælge at gå ud flere steder i de større byer i Danmark. Bl.a. har biografen Imperial i København et kæmpe arrangement med buffet og drikkevarer for 419 kr.

De fleste steder skal man bestille plads, og der er en entre-afgift.

København

  • Teglværket Kultur- og Forsamlingshus
  • Den Glade Gris sportsbar
  • SKAAL sportsbar, craft beer & food
  • Imperial biografen (PEPSI Super Bowl Party)

Aarhus

  • Café Guldhornene

Odense

  • Kick-off sportspub

Hvis du vil have en større oversigt kan du læse mere på hjemmesiden guide-usa.dk.

 

Annonce:
Forrige artikelSpilanmeldelse: Ace Combat 7 – Skies Unknown
Næste artikelDen næste filmversion af ’Dune’ får store navne på plakaten
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.