Forside Produkter Mobil

HTC 5G Hub: Router, hotspot og Android tablet

-

HTC på vej med en kombineret 5G-router og Android ‘tablet’.

5G er på vej og herhjemme kører forskellige test, og senest har Telenor og Telia annonceret forsøg fra sommeren 2019. 5G har bl.a. bedre hastighed og lavere latency (forsinkelse).

Annonce:

Derfor er det interessant hvad der kommer af telefoner og andet, der kan benytte 5G, og nu har HTC annonceret en kombienhed.

HTC 5G Hub er et hotspot til 5G, en router der samtidig kan fungere som en Android-enhed på bordet. Der kan være 20 brugere på samtidig, der deler internetforbindelsen.

Skærmen er 5″ i 720p HD-opløsning (1280×720) og HTC lover en lang batteritid når den bruges på farten. Batteriet er 7.660 mAh, men HTC angiver ikke hvor mange timer det dækker.

Indeni sidder en Qualcomm Snapdragon 855 processor med 4GB RAM og 32GB lagerplads. Der er MicroSD kortlæser.

Hub’en kommer med Android 9 Pie installeret, og der understøttes Bluetooth 5.0.

HTC oplyser at flere teleoperatører har meldt sig på banen og vil tilbyde den til deres kunder sammen med et 5G-abonnement, startende fra 2. kvartal i år når enheden kommer på markedet. Det gælder bl.a. Three UK, Deutsche Telekom (Tyskland), Sunrise (Schweiz) og Elisa (Finland).

Endnu er der ingen danske operatører på listen, men mon ikke det kommer når 5G begynder at blive udbudt herhjemme.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.