Forside Produkter Mobil

OnePlus: OnePlus 7 får heller ikke trådløs opladning

-

OnePlus, som er en af de førende fabrikanter af Android telefoner mener ikke at trådløs opladning er godt nok endnu, og derfor vil de heller ikke tilbyde trådløs opladning på deres kommende OnePlus 7.

OnePlus administrerende direktør har meldt ud, at deres næste flagskib OnePlus 7 heller ikke får trådløs opladning. Det skyldes at OnePlus ikke mener at teknologien til trådløs opladning er god nok endnu, og at trådløs opladning ødelægger forholdene for antennerne i telefonerne.

Pete Lau som er administrerende direktør er dog helt klar i spyttet i et interview han har givet til CNET. “Vi har allerede en lynhurtig Warp Charge via USB-C, hvor du kan oplade din OnePlus telefon fra 0 – 70% på en halv time, og det er derfor trådløs opladning ikke er et alternativ lige nu.”

Annonce:

Det næste flagskib fra OnePlus, forventes at blive lanceret i maj.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.