Forside Indhold og distribution Biograf

Ternet Ninja ustoppelig: Runder eksklusive 800.000

-

Anders Matthesens film, TERNET NINJA, er blevet et fænomen og er nu kommet med i eksklusiv klub.

Ternet Ninja stormer frem. Først slog den Terkel i Knibe som mest seete animationsfilm, men det stoppede ikke dér. Filmen virker ustoppelig, og er nu kommet med i en eksklusiv klub.

Annonce:

Den har nu rundet 800.000 solgte billetter, og i dette årtusinde er det kun sket to gange før. Det var med Italiensk for begyndere, som i år 2000 solgte 828.000 billetter og siden første Klovn The Movie fra 2010, der solgte 838.000 billetter.

“Det er et kæmpe eventyr. Jeg havde aldrig turdet regne med, at folk ville tage SÅ godt imod den ternede ninja. Jeg er fuldstændig overvældet. Én ting er, at billetsalget stryger derudaf, men jeg får så meget kærlig og positiv feedback fra folk via de sociale medier”, fortæller Anders Mattesen og fortsætter:

“Folk der skriver, at de har set filmen 3 eller 4 gange, børn der skriver at det er deres yndlingsfilm, forældre der skriver tak for, at ungerne får en kærlig opsang, børnetegninger af Aske og Ternet Ninja og videoer fra unge mennesker til fest eller i byen, der danser til “Pesto”. Det er en utrolig følelse, at noget man har skabt kan gøre folk så glade. Det er det jeg er allermest taknemmelig over”.

Ternet Ninja har til og med i går solgt 803.346 billetter og er dermed godt på vej til at blive dette årtusindes mest populære film i de danske biografer.

 

Om TERNET NINJA

Danmarks største komiker Anders Matthesen er det kreative omdrejningspunkt i TERNET NINJA. Han har instrueret filmen sammen med Thorbjørn Christoffersen baseret på sin egen børnebogsdebut Ternet Ninja, og så har han selv skrevet filmens manuskript, alle sangene og indtalt alle på nær to stemmer.

Handlingen

Aske går i 7. klasse og er forelsket i Jessica fra 8. Klasse. Aske har et anstrengt forhold til sin stedbror Sune og sin stedfar Jørn, og så er der Glenn fra specielklassen, som forfølger Aske og hans bedste ven Odysseus.

En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske. Det viser sig dog ikke at være nogen almindelig dukke…

Den er blevet til ved en fejl på en børneslavefabrik i Thailand, hvor den overtrætte og udsultede Quang Cow Bak FuFu i et øjebliks uopmærksomhed er kommet til at sy dukken af et dyrt ternet tørklæde, som tilhører fabrikkens danske direktør Phillip Eberfrø.

Som straf for denne brøde er Quang blevet tæsket ihjel af den kyniske Phillip Eberfrø. Ninja-dukken er altså den eneste af sin slags i verden.. Og, nåh ja, så viser den sig at være levende, dødsensfarlig og besat af tanken om retfærdighed og blodhævn. Begreber der ligger langt fra Askes hverdag.

Ternet Ninja vinder Askes tillid og hjælper ham med effektivt at få styr på alle sine problemer. Aske afgiver forinden et højtideligt løfte om at gengælde tjenesten og hjælpe Ternet Ninja med sin mission (uden dog at ane hvad missionen går ud på) – et løfte som Ternet Ninja, har i sinde at holde Aske fast på.

Onkel Stewart spiller en væsentlig rolle i filmen, og så er der korte gæsteoptrædener af blandt andre Terkel og Arne Nougatgren.

Kilde: Nordisk Film

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.