Forside Indhold og distribution Musik

Ups, Apple Music på Google Home var en bug

-
Google: Det var en bug at Apple Music dukkede op i Google Home

Apple Music er ikke på vej til Google Home, ihvertfald ikke lige nu.

Forleden dag dukkede Apples musiktjeneste op som valg til Google Home. Musiktjenester tilknyttet Google Home kan styres via app og taleassistenten Google Assistant.

Men selvom Apple Music stod listet var det dog ikke muligt at linke tjenesten til Google Home. Som om der ikke var åbent for det endnu, men at det var på vej (hvorfor ellers have den i systemet?).

Annonce:

Men ja, der var heller ikke åbent. Google fortæller nu til erhvervsmediet Bloomberg, at det var en software bug der gjorde at Apple Music blev vist i konfigurationen af Google Home.

Google: “We have nothing to announce regarding updates to Google Home”

“Vi har intet at meddele om opdateringer til Google Home”, fortalte en talsmand fra Alphabet Inc. (Googles moderselskab) til Bloomberg.

Apple Music kan betjenes gennem Google Assistant på smartphones men ikke via højttalere i Google Home. Men da det er Google Assistant begge steder, så deler de visse indstillinger og musiktjenester.

Det var angiveligt her at software-fejlen opstod. Google Home app kom til at vise Apple Music under dens indstillinger på iPhone, selvom den musiktjeneste kun burde være tilgængelig for Google Assistant.

Så Apple Music er ikke på vej til Google Home, ihvertfald ikke lige nu og her.

 

Annonce:
Forrige artikelGalaxy Fold bliver et ”luksusprodukt” i begrænset oplag
Næste artikelFlere B&O-højttalere kan nu styres med B&O-fjernbetjeningen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.