Forside Indhold og distribution Film

Apples TV-app vil være streamingtjenesternes samlingspunkt

-

Apples TV-app udkommer i mere end 100 lande til maj, og målet er at samle streamingtjenesterne under en hat.

Brugere af Apple TV kender oplevelsen i dag: Bruges flere tjenester skal der zappes rundt imellem dem for at se med.

Annonce:

Det vil Apple gerne samle i én app, med en samlet oplevelse via en fælles indgang til tjenesterne. Dette med en intelligent måde at anbefale andet der måtte interessere.

Under Apples event blev der vist eksempler fra USA hvor samme app gav adgang til streamingtjenesterne HBO, SHOWTIME og Starz, ved siden af Apples eget indhold fra iTunes.

Det er også TV-app der vil give adgang til den nye streamingtjeneste Apple TV+, når den lanceres til efteråret.

Det bliver en app der udkommer bredt til Apple-enhederne (Apple TV, iPhone, iPad Mac), medieafspillere som Roku og Amazon Fire TV samt smart tv fra fabrikanter som Samsung, LG, Sony og Vizio (kun USA).

Det forlyder ikke om Apples apps vil understøtte Chromecast. Ej heller om der er planlagt udgaver til Android og Android TV (udover Sony TV).

Endnu er der ingen detaljer, om hvorvidt Danmark er med blandt de mere end 100 lande der får Apple TV-app via en softwareopdatering til maj måned.

Og hvis Apple TV-app kommer til Danmark. Om det så i første omgang blot bliver en erstatning for iTunes tv&film, eller om Apple arbejder på at få streamingpartnere tilgælgelig herhjemme med ombord. Amazon Prime er allerde nævnt.

Netflix har indtil videre valgt at stå udenfor. De vil hverken være en del af TV-app eller levere indhold til Apples streamingtjeneste Apple TV+.

 

Galleri

 

Tilgængelighed

Apple TV-app lanceres til iPhone-, iPad- og Apple TV-kunder i mere end 100 lande med en gratis softwareopdatering i maj, og til Mac i efteråret.

Apple TV-appen bliver tilgængelig på Samsungs smart-TV’er fra dette forår og på Amazon Fire TV-, LG-, Roku-, Sony- og VIZIO-platforme i fremtiden.

Desuden får Samsung, LG, Sony og Vizio TV også understøttelse for Airplay 2, som betyder at der kan streames til dem fra Apple-enhederne.

 

Annonce:
Forrige artikelApple TV+ er en ny Netflix-konkurrent
Næste artikelEfter Apple-annoncering: YouTube Premium dropper to originale serier
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.