Forside * Featured

Denons nye trådløse hovedtelefoner dækker flere behov

-
Denon GC30

Denon GC er en ny serie af trådløse over-ear-hovedtelefoner fra den japanske audiospecialist.

Denon er klar med en ny serie af trådløse hovedtelefoner, med funktioner der kan dække flere behov.

Serien hedder GC og består af modellerne AH-GC30 med noise cancelling og lillesøsteren AH-GC25W uden noise cancelling.

Annonce:

Hovedtelefonerne er af ‘over the ear’-typen, hvor kopperne omslutter ørene, og Denon lover god komfort og god lyd, krydret med avancerede features.

På lydsiden benytter begge Denons FreeEdge-teknologi. Samme teknologi som sidder i Denons flagskib inden for hovedtelefoner, AH-D9200. Den løfter dynamikken så detaljerne i musikken træder frem. Dette samtidig med at bassen går dybt mens dialogen forbliver klar, forklarer Denon.

GC-seriens Bluetoothteknologi understøtter aptX, aptX HD og Apple AAC og hovedtelefonerne understøtter også tilslutning til computer via USB. Tilsluttet computer kan der nydes musik i CD-kvalitet. Der er også analog indgang (minijack).

Hovedtelefonerne har Denons Clear Voice Capture (CVC), en teknologi som forbedrer lyden ved håndfri  mobilopkald. CVC forbedrer stemmegengivelsen, så du nemmere kan høre og blive hørt, selvom der måtte være støj omkring.

Der er ‘Dual Mode’ på Bluetooth. Hovedtelefonerne kan være koblet til 2 enheder samtidig, eksempelvis smartphone og tablet. Det betyder bl.a. at det er nemt at besvare et opkald fra mobilen, selv midt i et spil eller en udsendelse på tablet’en.

På hovedtelefonerne er der knapper for play/pause og volume.

 

Denon GC30

 

Avanceret aktiv noise cancelling

Den store AH-GC30 model kommer med Denons nyudviklede Active Noise Cancelling. Her benyttes fire indbyggede mikrofoner til hele tiden at analysere og kompensere for udefrakommende støj, uanset hvor du er.

AH-GC30 har tre indbyggede støjreducerende modes:

  • City mode fjerner den støj, der typisk er på offentlige steder, når man bevæger sig gennem en storby.
  • Office mode fungerer optimalt i et kontormiljø, hvor man har brug for ro til at kunne koncentrere sig om arbejdet.
  • Flight mode er designet til at holde den kværnende lyd af flymotorer ude, så selv de længste flyrejser bliver mere afslappende.

Via funktionen “Ambient Monitor” kan der åbnes for lyden udefra. Prik let på en af ørekopperne for at åbne eller lukke af for lyden udefra. På den måde man lige høre hvad der siges, eksempelvis i flyet eller på kontoret, uden at tage hovedtelefonen af, inden der vendes tilbage til aktiv støjreduktion igen.

 

Denon GC25

 

Op til 30 timers lyd på én opladning

GC-serien har batteri nok til selv lange ture og rejser.

AH-GC25W kan levere helt op til 30 timers trådløs lyd på én enkelt opladning, mens AH-GC30 giver op til 20 timers trådløs lyd med noise cancelling slået til.

Begge modeller går automatisk på standby og sparer på batteriet, hvis du glemmer at slukke dem.

 

Denon GC30

 

Komfort og design

GC-serien er designet til at give dig høj komfort. Ifølge Denon kan de benyttes i timevis hver dag og fortsat føles behagelige at have på.

Hovedbøjlen og drejeledene er udført i aluminium og bøjlen beklædt med blød polstring.

Ørekopperne, som er betrukket med blødt og slidstærkt syntetisk læder, er bygget af ergonomisk memoryskum, som former sig efter dine ører og dit hoved.

Hovedtelefonerne kan foldes sammen så de optager mindre plads i tasken.

Begge modeller leveres i sort og hvid.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

  • Denon AH-GC25 koster kr. 1.799,-
  • Denon AH-GC30 koster kr. 2.499,-

AH-GC30 lander i butikkerne i denne måned mens AH-GC25 kommer til maj.

Denon forhandles i Danmark af Hi-Fi Klubben.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.