Forside Indhold og distribution Film

Disney åbner for skattekisten på streamningtjeneste

-

Streamingtjenesten Disney+ vil indeholde hele Disneys skattekiste af et bagkatalog.

Disney blev grundlagt i 1923 og nærmer sig dermed med hastige skridt de 100 år. I den tid er det blevet til en del film, hvor af flere er klassikere i dag.

Annonce:

Når Disney senere på året lancerer egen streamingtjeneste, Disney+, så vil det også blive hjemsted for denne skattekiste.

Det bekræftede Disneys topboss, Bob Iger, på et møde med investorer i St.Louis. Det skriver Polygon.

“Tjenesten vil lancere senere på året, og kombinere det, vi kalder ‘biblioteks’-produkt indenfor film og tv, med nye originalprodukter indenfor film og tv. Kort efter lanceringen vil det være hjemsted for hele Disneys bagkatalog”, fortalte Disney CEO Bob Iger.

Så Disney+ lader til at blive en tjeneste der er hjemsted for både nyt og gammelt. Nye tv-serier mv. produceret til tjenesten kombineret med skattekisten af Disneys bagkatalog.

Disney+ vil også indeholde udgivelser fra Marvel, Lucasfilm (Star Wars), Pixar og National Geographic.

Hvornår Disney+ kommer til Danmark vides endnu ikke. Forleden kom det frem at deres sider er oversat til dansk, så der er ihvertfald tænkt på os.

 

Annonce:
VIAFlatpanelsDK
KILDEPolygon
Forrige artikelNæste Power åbner i Køge
Næste artikelApples AR-briller kan gå i produktion inden året er omme
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.