Forside * Nyheder

Facebook havde flere hundrede mio. kodeord liggende i klar tekst

-
Facebook kodeord lå piv-åbent i klar tekst

Facebook fortsætter med at imponere på manglende respekt for sikker behandling af deres brugeres data og kodeord. Mellem 200 og 600 mio. kodeord lå i flere år frit tilgængelig uden at Facebook reagerede.

Kreps on Security fortæller at op til 20.000 ansatte havde adgang til de mange kodeord, der lå frit tilgængeligt på baggrund af flere fejl i flere Facebook apps.

Facebook bekræfter problemet i et blogindlæg, hvor de garanterer at kodeordene ikke var tilgængelig til andre end Facebooks egne ansatte. Facebook fortæller i indlægget at de opdagede problemet i januar, og nu har løst problemet.

Annonce:

 

Problemet går helt tilbage til 2012

Selvom problemet kun omhandler synlighed for Facebooks egne ansatte viser en undersøgelse at 2.000 ansatte i Facebook søgte i filerne i tiden fra 2012 til januar i år.

Facebook understreger at de ikke kan se at kodeordene er blevet brugt af de ansatte, så derfor har de ikke bedt deres brugere om at skifte kodeord.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.