Forside Nyheder

Google Home begynder at kunne styre Android TV

-

Nu kan amerikanerne styre Android TV gennem Google Home.

Google Assistant kan via Google Home styre afspilning af musik, tv og video. Dette på Chromecast-enheder samt enheder med chromecast build in.

Annonce:

Lige med én undtagelse: Google Assistant har ikke hidtil kunnet styre afspilning på Android TV – heller ikke selvom det jo også har indbygget Chromecast.

Men nu begynder der at ske noget på området. Android Police kan fortæller at Google har ændret hjælpesiden ‘Play TV shows & movies using Google Home’, så der nu er følgende muligheder for afspilning:

  • Chromecast
  • TVs with Chromecast built-in.
  • Android TV  (Note: You will need to set up Google Assistant on your Android TV).

Android TV er ny enhed her.

 

Ikke på dansk – endnu

Desværre er det ikke kommet Android TV med i dansk Google Home endnu. Der står kun de to øverste valg på den tilsvarende danske hjælpeside,.

Beder man Google Assistant via Google Home om at afspille noget på ‘Android TV’, så siger hun (talesssistenten) at “Jeg kan desværre ikke afspille xxx på Android TV endnu”.

Da Google Assistant virker på dansk på Android TV, via microfonen på fjernbetjeningen, og Google Home nu kan styre Android TV på engelsk, så er det nok kun et spørgsmål om tid inden sammen kobling mellem Google Home og Android TV laves på dansk.

 

Annonce:
Forrige artikelSpotify og Apple i åben krig, her er seneste udvikling
Næste artikelStor ændring: Dropbox begrænser gratis-adgang
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.