Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Medie: Apple på vej med ‘Netflix for spil’

-

Apple arbejder angiveligt på en abonnementsbaseret spiltjeneste.

Apple arbejder på en ‘premium games subscription’, og det skulle være en slags ‘Netflix for spil’.

Annonce:

Det skriver erhvervsmediet Bloomberg der har oplysningerne fra folk med kendskab til planerne. For tiden taler Apple med potentielle partnere.

Det bliver ikke spilstreaming i skyen, som Google Stadia og den ventede kommende konkurrent fra Microsoft. Apple vil fokusere på spil til iPhone og iPad.

Her vil man, ifølge Bloombergs kilder, få adgang til et katalog over betalingsspil via et abobinnement, og så kan man ellers bare spille løs efter modellen ‘all you can eat’.

På samme måde som Netflix og andre giver ubegrænset adgang til de tv-serier og film der er på tjenesten, vil der her være ubegrænset adgang til de spil der er udvalgt til at være med.

Apple vil dog ikke købe rettighederne til alle spillene, ligesom eksempelvis Netflix køber rettigheder til film og tv-serier. Istedet sigtes der efter en model hvor pengene der kommer ind fra abonnementet fordeles efter hvor meget tid der er forbrugt med de enkelte spil.

Apple holder et event mandag aften dansk tid, hvor de ventes at præsentere en Netflix-konkurrent indenfor tv-serier sammen med en nyhedstjeneste. Det kan være her de også løfter sløret for denne spiltjeneste.

 

Annonce:
Forrige artikelStor pirat-tv ring optrevlet og 2 danskere anholdt
Næste artikelLive: Apple event, It’s show time (slut)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.