Forside Nyheder

MoreTV er udkommet på Apple TV, Android og iOS

-
De 49 kr. er via tv-boks. MoreTV er 20 kr. dyrere på Apple TV, Android og Apple iOS

TV-distributøren MoreTV, der slog sig op på at have Danmarks billigste tv-pakke, er udkommet på Apple TV, Android og Apple iOS.

MoreTV fik stor opmærksomhed da de i slutningen af november kunne fortælle at de var klar med danmarks billigste tv-pakke, og det var det eneste tv-distributøren havde på hylderne.

TV-pakken indeholder kanaler fra Danmark og nabolande. Det er DR1, TV 2, DR2, DR3, DR Ultra, DR K, Ramasjang, TV 2-regionerne, NRK1, NRK2, NRK3, TV2 Norge, TV2 Nyhetskanalen, SVT1, SVT3, SVT24, TV4 Sverige og Kundskabskanalen (Svensk).

Annonce:

Ved lanceringen krævede det køb af en tv-boks for at se med, men nu er der åbnet for at se med via apps til Apple TV, Android eller Apple iOS.

Det er et produkt som de kalder Web TV, og navnet til trods kan der ikke ses med via en web-browser.

MoreTV Web TV er lidt dyrene. 69 kr/måned koster det, med en engangsafgift på 45 til køb af en licens. Abonnementet er uden binding og holdes der senere en pause i abonnementet, for senere at genoptage det, så kan licensen genbruges.

 

MoreTV Web TV er 20 kr. dyrere og koster 69 kr/måned.

 

Der kan være 2 samtidige brugere på MoreTV Web TV, og der sælges også et abonnement der kombinerer tv-boks og Web TV. Det koster ligeledes kr. 69/måned, men kræver køb af en tv-boks til kr. 649,-

MoreTV har valgt at distribuere deres Web TV via app’en ‘Ministra Player’. Ved oprettelse modtages et login til den app, hvorefter der er adgang til tv-kanalerne fra MoreTV der igennem.

‘Ministra Player’ findes som apps til Apple TV 4 og Apple TV 4K, samt smartphones og tablets med Android eller Apple iOS.

 

Annonce:
Forrige artikelIkke set før: iPhone ude af top 3 hos Telia
Næste artikelSony PS Vita spillekonsol er død
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.