Forside Produkter Mobil

Se, hvordan Samsung folde-tester Galaxy Fold

-

Når det gælder visse jobs, er det okay at de bliver overtaget af robotter.

Forestil dig at være ansat som den person, der skal testbøje Samsung Galaxy Fold for at være sikker på, at den kan holde til de mange sammenfoldninger, som firmaet har lovet? Det er det nok de færreste, der har mod på.

Annonce:

Og så er det jo godt, at Samsung netop har uddelegeret den opgave til robotter. Det kan man se i en ny video, der er blevet sluppet ud i forbindelse med at PR-kampagnen for Fold begynder at…ahem…folde sig ud.

Videoen er kort, men vi når da at få et hurtigt indblik i, hvordan testprocessen foregår, med nogle fine kameravinkler, der viser, hvordan robotterne arbejder. Videoens titel angiver, at der med nye formfaktorer kræves nye testmetoder: ’New form factors, new rules’. Du kan se den herunder.

Samsung siger, at Fold kan holde til at blive bøjet sammen 200.000 gange. Om det betyder, at det først er efter 200.000 gange, at den begynde at vise tegn på slitage, for eksempel ved at slid-linjer begynder at titte frem midt på den indvendige store skærm, er lidt sværere at tyde ud fra Samsungs udmeldinger.

Kan foldes i ti år

Det kan også være, de slet og ret mener, at den kan holde til 200.000 foldninger, før den går i stykker. På den ene side burde det næppe være et stort problem. Det betyder trods alt, at du kan åbne og lukke den omkring 55 gange om dagen i ti år, før den går i stykker.

En undersøgelse fra Deloitte viste sidste år, at amerikanerne gennemsnitligt tjekker deres smartphones 52 gange om dagen, så de 55 ovenfor er næppe helt ved siden af. Og med en gennemsnitlig livscyklus på 18-24 måneder for smartphones, er 10 års folden nok også temmelig urealistisk for de fleste.

Omvendt er der nok mange, der gerne vil have deres Fold til at holde lidt længere end normalt, eftersom den danske pris forventes at ligge på 13-15.000 kroner, når hybrid-smartphonen lander på disse breddegrader engang før sommerferien.

I forhold til slitage, der hvor skærmen foldes sammen, så fik PC World øje på en sammenføjning midtpå, da de kiggede videomaterialet fra præsentationen af Fold igennem. Men det kan være fordi, der var tale om en demo-model eller en prototype.

 

Annonce:
Forrige artikelB&O og Rimowa i eksklusivt samarbejde om høretelefoner
Næste artikelDR2 og DR K fusioneres og får en digital lillesøster
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.