Forside Nyheder

Stor ændring: Dropbox begrænser gratis-adgang

-

Dropbox har indført en markant ændring til gratis-abonnementet. Nu begrænses adgangen.

Dropbox har ændret på deres ‘entry level’ lagerplads i skyen. Det er den gratis adgang, hvor alle kvit og frit kan få 2GB plads, kaldet Dropbox Basic.

Annonce:

Der er tale om en markant ændring. Tidligere var der ubegrænset adgang fra alle enheder, nu er det begrænset til max. 3 forbundne enheder.

Det betyder at hvis der allerede er f.eks. en PC, en tablet og en smartphone koblet op til en ‘Dropbox Basic’-konto, så kan der ikke tilføjes en fjerde enhed.

Har man allerede flere end 3 enheder forbundet til Dropbox Basic så holder de ikke op med at virke, men man vil opdage at der ikke kan tilføjes nye enheder, før antallet af aktive enheder er bragt ned på 2 eller færre.

For betalende abonnenter, med et Dropbox Plus eller Dropbox Professional abonnement, er der ingen ændringer. Her er der fortsat ingen begrænsning på antal tilsluttede enheder.

 

Tip: Sådan administreres tilsluttede enheder i Dropbox

– Log ind via dropbox.com
– Klik på profilbilledet (eller den grå cirkel) i øverste højre hjørne
– Vælg ‘Settings’ i menu
– Vælg ‘Security’ faneblad
– Bladr ned til ‘Devices’
– Tryk på X’et ud for hver enhed der skal fjernes

Herefter får man valget om det Dropbox-indhold, der måtte ligge på den enhed, skal slettes eller bevares, inden enheden meldes ud af ens Dropbox-konto.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.