Forside Indhold og distribution Film

Waoo lancerer samlerabat på streamingtjenester

-

Waoo genopfinder ‘tv-pakken’ og samler flere streamingtjenester i pakker med rabat.

Waoo vil nu tilbyde samlerabat på streamingtjenester. Det bliver en pendant til de gammeldags tv-pakker, hvor der er rabat på de enkelte tv-kanaler, ved at få dem gennem en pakke.

Annonce:

Dette bliver pakker af streamingtjenester. Så hvis man ønsker to, eller senere flere tjenester samtidig. vil Waoo tilbyde dem med samlerabat.

“Mange husstande vælger i disse år at supplere deres TV-pakke med abonnement på en eller flere streamingtjenester. Vi ved også, at de fleste har et stort ønske om at samle det hele i én regning og gerne med rabat, og det er det, vi imødekommer”, fortæller Waoos adm. direktør Jørgen Stensgaard.

 

To tjenester i én pakke

Waoos første streamingpakke lanceres i dag og indeholder de to populære danske streamingtjenester:

  • TV 2 PLAY Basispakken (uden reklamer)
  • Viaplay Film & Serier

Købt hver for sig koster de to tjenester i alt kr. 178/måned, mens de samlet i Waoos nye pakke koster de kr. 149/måned.

Adgang til tjenesterne sker gennem deres egne apps.

 

Waoo Streaming udvides senere

De kalder den selvstændige produktkategori for ‘Waoo Streaming’.

“Vores mål er at tilbyde et bredt og fleksibelt udbud af TV og streaming, hvor det er nemt for kunderne at sammensætte det indhold, de ønsker. Og når TV- og streamingmarkedet begynder at smelte sammen teknisk og indholdsmæssigt, så er det naturligt, at abonnementsmodellerne også begynder at ligne hinanden f.eks. i form af pakker”, fortæller Jørgen Stensgaard.

Det er planen, at den første pakke med de to danske tjenester hurtigt skal suppleres med andre både danske og udenlandske tjenester i pakker med forskelligt antal tjenester og indhold.

 

Annonce:
Forrige artikelSure fugle på spisebordet: Angry Birds som AR til Apple-enhederne
Næste artikelFacebook havde flere hundrede mio. kodeord liggende i klar tekst
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.