Forside Produkter Mobil

3 tilføjer Israel til 3LikeHome

-
Israel er nu en del af 3 Like Home (Foto: Pixabay)

Der er nu gode nyheder til mobilglade musikfans, der skal til Tel Aviv og heppe på det danske bidrag til årets største internationale sangkonkurrence, der løber af stablen i næste måned.

Teleselskabet 3 fjerner nemlig roamingafgiften i Israel, så rejselystne musikelskere med et 3LikeHome-abonnement kan bruge mobilen præcis som derhjemme.

Til maj danner Tel Aviv i Israel rammen om verdens største sangkonkurrence. Sidste år så mere end 186 millioner tv-seere verden over med, men for de mest hardcore fans skal årets musikbegivenhed selvfølgelig opleves live.

Annonce:

Derfor føjer teleselskabet 3 fra i dag Israel til listen over lande, hvor selskabets kunder kan bruge data, sms’e, ringe og modtage opkald uden at risikere at vende hjem til en ekstraregning. Med udvidelsen dækker konceptet 3LikeHome nu 64 lande, hvor det er muligt at bruge sin smartphone til samme priser som i Danmark.

”Vi fjerner roamingafgiften i Israel, fordi det er en god service for vores kunder. Når vi udvider 3LikeHome, er det altid ud fra en overvejelse om, hvor behovet er størst, og lige nu er det oplagt at give de danske musikelskere i Tel Aviv mulighed for at dele deres oplevelser med vennerne derhjemme,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

I Israel har det indtil i dag kostet 14 kr. i minuttet at ringe hjem til Danmark, 2,5 kr. at sende en sms, og en megabyte har kostet 100 kr. Det svarer til, at prisen for at uploade ét billede i høj opløsning på Instagram løber op i 500 kr. Det er nu fortid med 3LikeHome, der dækker 99 % af de lande, danskerne primært rejser til.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.