Forside * Nyheder

Apple og Qualcomm indgår forlig

-
Foto: Shutterstock.com

Det som kunne ende som en rigtig grim retssag mellem to tech-giganter, er endt i et forlig mellem Apple og Qualcomm.

Apple og Qualcomm er også blevet enige om en 6 årig samarbejdsaftale, der startede den 1. april 2019, med mulighed for forlængelse med yderligere to år. Oven i det er det aftalt at Qualcomm igen kan levere chipset til Apple.

Med den nye aftale kan Apple igen levere iPhones og Tablets med Qualcomm chipset, og på den måde også hurtigt kunne levere 5G produkter med Qualcomms teknologi. Dette har vist sig problematisk med Intels chipset som Apple ellers har haft til rådighed.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.