Forside Nyheder

Canal Digital lancerer epokegørende ny service (APRILSNAR)

-

Aprilsnar

Denne nyhed er falsk. Det var Canal Digitals aprilsnar for 2019.

Annonce:

Svært at følge med i alle de populære TV-serier? – Se dem mens du sover!

Det har længe været et problem for mange, at de simpelthen ikke kan nå at følge med i alle de serier, der løbende bliver lanceret af de store TV-producenter og streamingtjenester.

Alle vil nødig gå glip af de populære titler, men tiden foran skærmen bliver sværere og sværere at prioritere i forhold til de mange spændende tilbud.

 

’Dreaming’ – se TV, mens du sover

For nogle har de mange streamingtilbud ligefrem udviklet sig til en stressfaktor, fordi det er så vanskeligt at vælge. Det problem har fået Canal Digitals innovationsafdeling til at udvikle en teknologi, der gør, at vi, samtidig med at vi sover, kan opfatte, hvad der afspiller sig på en skærm, som er specialudviklet til ’Dreaming’.

Skærmen ligner mest af alt en overdimensioneret skibrille, den er trådløs og fungerer via wi-fi. Skærmen afspiller det indhold, du vælger at opleve, mens du sover. Den fungerer med simkort og e-simkort, så Dreaming-skærmen kan bruges med mobilt netværk fx på rejser.

“Vi har arbejdet stenhårdt på projekt ’Dreaming’ gennem lang tid og er bestemt ikke kommet sovende til det resultat, vi præsenterer. Først inden for de seneste måneder er det lykkedes at tilpasse teknikken, så den nu, den 1. april, er tilgængelig for almindelige forbrugere. Det er vi utrolig stolte over”, udtaler Claus Petersen,kommerciel direktør hos Canal Digital.

 

Kan være en hjælp for folk med FOMO

Forskere og psykologer sammenligner angsten for at gå glip af populære TV-serier med FOMO (Fear Of Missing Out), der hidtil har været knyttet til de sociale medier.

FOMO bliver defineret som overdreven optagethed af, at andre får en masse positive oplevelser, man selv går glip af. Konsekvensen kan være, at man føler sig stresset.

Ifølge forskning er FOMO ligefrem ofte forbundet med dårligt humør og lav livstilfredshed. Med Canal Digital ’Dreaming’ kan tilfælde af FOMO relateret til TV-serier sandsynligvis reduceres – eller måske helt undgås.

 

Mareridt erstattes af romantisk indhold

Det viser sig også, at folk, der lider af mareridt, ved hjælp af ’Dreaming’ kan undgå de barske natlige oplevelser ved fx at vælge romantiske serier som Grey’s Anatomy, som der heldigvis findes uendelig mange sæsoner af.

Modsat er det måske anbefalelsesværdigt at undgå serier som The Walking Dead, hvis man har tendens til onde drømme.

“Det er utroligt, hvad man kan opnå med den nye teknik. Der har længe eksisteret en ide om, at den sovende hjerne kunne opfatte meget mere, end man umiddelbart skulle tro. Men at vi kan nå SÅ langt via vores nye teknologi, det havde vi alligevel aldrig drømt om. Vi glæder os meget til at se reaktionen den 1. april, når ’Dreaming’ lanceres”, forsikrer Claus Petersen med et smil.

’Canal Digital Dreaming’ er som nævnt tilgængelig fra den 1. april og kræver blot et almindeligt abonnement hos Canal Digital for at kunne tages i brug.

 

Kilde: Canal Digital

 

 Aprilsnar: Denne nyhed var årets aprilsnar fra Canal Digital 

 

Annonce:
Forrige artikelOLED fremtid usikker: LG vælger QLED (APRILSNAR)
Næste artikelApples elbil viser endnu et livstegn
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.