Forside Nyheder

Homekit-understøttelse ruller ud til IKEAs stikdåse

-

IKEAs stikdåse i Trådfri-serien får nu understøttelse for Apples smart-hjem (Homekit).

Sidste år lancerede IKEA en fjernbetjent stikdåse der kan indgå i deres TRÅDFRI serie af produkter til det smarte hjem.

Annonce:

Dengang var planen at der skulle være kommet en opdatering i efteråret 2018, så den stikdåse også kunne indgå i Apple Homekit styring (Apples smarte hjem).

Men den opdatering blev forsinket.

“Jeg beklager at måtte informere jer om at opdateringen, der skulle aktivere TRÅDFRI stikdåse til styring via Apple HomeKit, er blevet udskudt. Vi har opdaget en fejl i opdateringen, der potentielt kan have haft en negativ indvirkning på brugeroplevelsen”., fortalte IKEA Trådfri-teamet dengang i deres forumgruppe på Reddit, og de fortsætter:

Men nu sker der noget. IKEAs Trådfri-team har annonceret på Reddit forum at opdateringen, der gør IKEA-stikdåsen kompatibel med Apple HomeKit, nu ruller ud globalt.

IKEAs fjernbetjente stikdåse koster kr. 79,- uden fjernbetjening (se billedet ovenfor) og kr. 99,- med fjernbetjeningen. En Trådfri gateway, som der skal være én af i huset for at kunne styre stikdåser, pærer, gardiner mv. koster kr. 250,-

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.