Forside Produkter Connected Home

Logitech Harmony Express: Fræk ny multi-fjernbetjening med Alexa support

-

Nu hvor Neeo har meddelt at de forlader markedet for multi-fjernbetjeninger, så er det rart at se at Logitech stadig udvikler på det marked. Den nye Harmony Express er en lille smart fjernbetjening med Alexa Support.

Logitech har i dag annonceret en ny multi-fjernbetjening, der ikke fylder særligt meget i landskabet. Fjernbetjeningen hedder Logitech Harmony Express, og udover at supportere mere end 250.000 forskellige enheder, så har den også support for Alexa kommandoer.

Annonce:

 

Logitech Harmony Express

Fjernbetjeningen kan bestilles i USA fra i dag, og koster ca. 250 USD (1650,15 DKK), og sættes op via en app, der findes til Android og iOS.

Sammen med fjernbetjeningen får man en HUB og en IR blaster, der kan gemmes i nærheden af TV eller de enheder som skal styres.

Fjernbetjeningen har ikke så mange knapper, og knapperne på fjernbetjeningen er bag-belyst så du altid kan se de forskellige funktioner. Du kan via et online-bibliotek se om din enhed er understøttet af den nye fjernbetjening.

 

Stemmestyring med Alexa

Du kan styre alle dine enheder og streamingtjenester med Alexa, der lige nu kun findes på engelsk, men Logitech Harmony Express har et omfattende “skill-set”, der kan bruges med alle dine Alexa enheder.

Fjernbetjeningen er genopladelig via micro-usb, og har op til en måneds batteritid på en opladning.

Hvornår – og om Logitech Harmony Express vides endnu ikke. Men hvis du ikke kan vente, kan den bestilles via Amazon i USA. Du kan læse mere om Logitech Harmony Express på Logitech blog.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.