Forside Nyheder

Radio NRJ bliver landsdækkende på DAB+

-

 

Annonce:

Med en ny distributionsaftale med Teracom, får Radiobrandet NRJ fra 15. april plads på DAB+

Radio NRJ, der hidtil har været en lokalradio på FM for Nordsjælland og Storkøbenhavn, bliver landsdækkende.

Dette med en distributionsaftale med Teracom, der betyder at NRJ får plads på det landsdækkende DAB+

”Vi har gennem den seneste tid oplevet en stigende interesse for DAB+ distribution fra en række aktører. En interesse, som udspringer dels af de kommende radioudbud og dels af de kommercielle muligheder som national DAB+ distribution giver”, fortæller Martin Løbel, CEO i Teracom, og fortsætter:

“Det er glædeligt, at så en stærk aktør som radio NRJ og TVR Media nu tager skridtet og vil udnytte de muligheder på DAB+. Vi forventer at flere andre aktør snart vil følge efter med øget mangfoldighed til følge”.

 

Martin Løbel, CEO i Teracom

 

Bag den danske udgave af NRJ står selskabet TVR Media, der er ejet af Philip Lundsgaard og Lars Nielsen, som også står bag radiokanalen Nord FM.

De ser store kommercielle perspektiver i, at NRJ går fra at være et primært sjællandsk radiobrand til at få en langt bredere distribution på DAB+.

”Vi har siden vi startede NRJ i Danmark arbejdet på, at vi inden for to år skal sende til hele landet. Men lytterne har taget så godt imod os, at vi besluttede at fremskynde vores planer”, fortæller Philip Lundsgaard.

 

Philip Lundsgaard, Radio NRJ

 

“De fleste af vores kunder er lokale og regionale kunder, men nu kan vi tilbyde de landsdækkende kunder at komme med ombord, og det arbejde glæder jeg mig utroligt meget til”, slutter Lars Nielsen, salgsdirektør og medejer af TVR Media.

 

Tilgængelighed

Den danske udgave af NRJ rykker ind på DAB+ 15. april 2019.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.