Forside Nyheder

Sony: Årets første 4K HDR OLED TV lander i de danske butikker

-

Sonys AG8 BRAVIA OLED 4K HDR TV, er i maj klar til de danske butikker. TV’et bliver tilgængeligt i 55″ og 65″

AG8-tv’et benytter et OLED-panel med 8 millioner selvoplysende pixels for at give kontrast og farver som aldrig før. Tv’et kommer udstyret med en 4K HDR Processor X1 Extreme, som inkorporerer tre teknologier: Object-baseret HDR remaster, Super Bit Mapping™ og Dual database processing – det hele arbejder sammen for at give realistiske billeder, uanset om du ser en tv-udsendelse, streamer den nyeste tv-serie eller nyder en film på Blu-ray eller DVD.

AG8-seriens BRAVIA OLED 4K HDR-tv’er benytter Sony Android TV, som understøtter en bred vifte af apps fra Google Play™, inklusiv YouTube™, Netflix, Prime Video m.fl.1. For at gøre tv’et endnu mere smart har AG8 indbygget Google Assistant2.

Annonce:

Tilgængelige størrelser og vejl. udsalgspriser:

65’’: 27.000,00,-

55’’: 19.000,00,-

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Sony Danmark
Forrige artikelSkærmen på OnePlus 7 Pro bliver “hurtig og glat”
Næste artikelSamsung tilbagekalder alle Galaxy Fold enheder fra anmelderne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.