Forside Nyheder

’Black Mirror’ vender tilbage 5. juni – her er tre nye trailere

-

Hvad skal du lave 5. juni? Fejre Grundlovsdag? Stå i kø for at stemme til folketingsvalget? Udsætte dig selv for skræmmende, teknologiske dystopier?

Hvis du simpelthen ikke kan udstå mere politik-snak, så er det sidste bestemt en mulighed. Den femte sæson af ’Black Mirror’ får nemlig premiere på den ovenstående dato, efter vi fik en forsmag ved årsskiftet med det interaktive afsnit ’Bandersnatch’.

Annonce:

Det er derfor en lidt kortere sæson denne gang, bestående af tre afsnit, og Netflix har nu sluppet trailere løs for dem alle tre. Ifølge Annabel Jones, der står bag serien sammen med hovedforfatteren Charlie Booker, skal man forvente de sædvanlige ”narrestreger” fra serien.

I et interview med Entertainment Weekly siger Jones dog samtidig, at de tre afsnit har en særlig slags bevidsthed til fælles: ”Der er en del verdener, vi ikke har været i før. Nogle af dem er socialt relevante, men samtidig med den gode, sorte humor, ’Black Mirror’ er kendt for.”

Popstjerner og superhelte

Titlerne på de tre nye afsnit er ’Smithereens’, ’Rachel, Jack and Ashley, Too’ og ’Striking Vipers’. I ’Smithereens’ finder vi Andrew Scott, som de fleste nok husker som den skræmmende, psykopatisk Moriarty fra ’Sherlock’, men også Hollywood-stjernen Topher Grace.

Afsnittet handler om en taxachauffør, der mildest talt taber besindelsen, og hvis man skal stole på traileren, er det netop Scotts evne til at spille psykopat – eller i hvert fald desperat –  der igen har landet ham rollen.

Sangerinden og skuespilleren Miley Cyrus er til gengæld centrum i ’Rachel, Jack and Ashley, Too’, hvor hun spiller en popstjerne (!), hvis liv ikke nødvendigvis er så rosenrødt, som det ser ud udefra. Og det finder en af hendes fans ud af på en mindre heldig måde, der involverer en robotudgave af popstjernen.

Endelig er der ’Striking Vipers’, der har Anthony Mackie fra ’Avengers’-filmene i hovedrollen. Der er nu ikke så meget superhelte-action over traileren, der allermest ligner et parforholds-drama, hvor teknologien dog gør sin entré til sidst.

 

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.