Forside Produkter Mobil

Forbrugernævn: Apple overdriver batteritid på iPhone

-

Ifølge en ny forbrugerrapport der holder visse iPhone-modeller ikke den lovede batteritid.

Apple lover bedre batteritid end visse af deres iPhone-modeller kan holde. Det skriver det britiske forbrugernævn Which? efter at have testet en række smartphone.

Annonce:

Værst er seneste iPhone XS model som testlaboratoriet fandt var specificeret til at holde hele 51% bedre strøm end det der blev målt i deres test. I gennemsnit overdriver Apple enhedernes batteritid med 31% – lyder det fra Which?

HTC overdriver også telefonernes batteritid, dog med mindre afvigelse end på de testede iPhone-modeller.

Derimod blev telefonerne fra Samsung, Sony og Nokia målt til at være bedre end angivet. Sony angav deres batteriforbrug til at være 21% værre end det Which? testlaboratorie målte sig frem til.

Det er taletid der er målt på her.

Which? målte også på hvor meget hvad telefon kunne nå at oplade på 15 minutter. Her lå telefoner med hurtigopladning øverst, med Oppo RX17 Pro helt i front, efterfulgt af OnerPlus 6T og Samsung Galaxy S10.

Hvor en Oppo RX17 Pro kunne nå 54% opladning på 15 minutter, så måtte en Apple iPhone XS nøjes med 11% batteritid på 15 min. opladning.

Which? konkluderer at hvis batteritiden er vigtig, så er der stor forskel på telefonerne, og det kan betale sig at se sig for. Både med batteritid og den tid der tager at oplade enhederne.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.