Forside Detail

Power i Køge åbner 10. maj

-
Power Lyngby. Foto: Power

Fredag den 10. maj klokken 07.00 åbner POWER dørene til sin nye butik på Gammel Lyngvej 23B i Køge.

Der arbejdes i disse dage på højtryk, for at få den næste nye Power-butik klar. Som allerede annonceret tidligere så er det Køge der får en butik fra elektronik- og hvidevarekæden.

“Siden vi annoncerede vores etablering her i Køge, har interessen for vores nye butik været kolossal. Køgegenserne har virkelig taget godt imod os, og det forpligter. Vi gør os derfor ekstra umage med vores åbningsfest, hvor der bliver vanvittige køtilbud og varer til rene foræringspriser”, fortæller Jesper Boysen, adm. direktør i POWER.

Annonce:

Det er de tidligere Toys’R’Us-lokaler på på Gammel Lyngvej i Køge der nu er ombygget til en mere end 1.000 kvm ny butik. Power forventer, at godt 4.000 mennesker vil besøge den nye butik på åbningsdagen.

Elektronikkæden ventes at åbne butikker i Esbjerg, Aalborg og København senere i år og Næstved, Kolding og Hillerød til næste år.

 

Tid og sted

Power Køge åbner fredag d. 10. maj kl. 07:00

Gammel Lyngvej 23B
2600 Køge

Link til kort

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.