Forside Produkter Mobil

Sådan får du OnePlus 7 før alle andre

-

 

Et officielt render af OnePlus 7 fra @ishanagarwal24 på Twitter

Den nye OnePlus 7 Pro bliver lanceret den 14. maj, men allerede den 9. maj får danskerne mulighed for at putte den nye telefonen i den digitale indkøbskurv – hvis de altså er hurtige på aftrækkeren.

OnePlus og online-butikken Proshop præsenterer i dag et nyt tiltag, der giver fans mulighed for at købe telefonen, før den officielt er lanceret – og før de overhovedet har set den. Dette giver de danske fans mulighed for at få fingrene i telefonen adskillige dage inden det officielle salg af telefonen starter. Telefonen kommer i en Epic Collectors Edition pakke, og vil ifølge OnePlus have en værdi, der overstiger den endnu ikke offentliggjorte købspris.

Annonce:

”Der er kun produceret 50 enheder af OnePlus Epic Collectors Edition, og vi ved, at efterspørgslen på den nye OnePlus 7 Pro er stor i Danmark. Sidste år prøvede vi det samme i Sverige, og her blev solgt 100 enheder på kun 42 sekunder, ” siger Stefan Bonnevier, Nordisk PR Manager for OnePlus.

OnePlus Epic Collectors Edition-pakken indeholder en OnePlus 7 Pro, men derudover er det hemmeligt, hvad pakken indeholder. OnePlus kan dog afsløre, at indholdet vil mere end kompensere for den højere pris.

OnePlus lancerer officielt OnePlus 7-serien den 14. maj kl. 17.00 ved en række verdensomspændende lanceringsevents med navnet ‘Go Beyond Speed’. Recordere.dk deltager i lanceringen.

 

14. maj lanceres OnePlus 7

Pris og tilgængelighed

  • Salget af OnePlus Epic Collectors Edition starter den 9. maj kl. 12.00.
  • Prisen på OnePlus Collectors Edition er endnu ikke oplyst.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.