Forside Produkter Mobil

Sådan får du OnePlus 7 før alle andre

-

 

Et officielt render af OnePlus 7 fra @ishanagarwal24 på Twitter

Den nye OnePlus 7 Pro bliver lanceret den 14. maj, men allerede den 9. maj får danskerne mulighed for at putte den nye telefonen i den digitale indkøbskurv – hvis de altså er hurtige på aftrækkeren.

OnePlus og online-butikken Proshop præsenterer i dag et nyt tiltag, der giver fans mulighed for at købe telefonen, før den officielt er lanceret – og før de overhovedet har set den. Dette giver de danske fans mulighed for at få fingrene i telefonen adskillige dage inden det officielle salg af telefonen starter. Telefonen kommer i en Epic Collectors Edition pakke, og vil ifølge OnePlus have en værdi, der overstiger den endnu ikke offentliggjorte købspris.

”Der er kun produceret 50 enheder af OnePlus Epic Collectors Edition, og vi ved, at efterspørgslen på den nye OnePlus 7 Pro er stor i Danmark. Sidste år prøvede vi det samme i Sverige, og her blev solgt 100 enheder på kun 42 sekunder, ” siger Stefan Bonnevier, Nordisk PR Manager for OnePlus.

Annonce:

OnePlus Epic Collectors Edition-pakken indeholder en OnePlus 7 Pro, men derudover er det hemmeligt, hvad pakken indeholder. OnePlus kan dog afsløre, at indholdet vil mere end kompensere for den højere pris.

OnePlus lancerer officielt OnePlus 7-serien den 14. maj kl. 17.00 ved en række verdensomspændende lanceringsevents med navnet ‘Go Beyond Speed’. Recordere.dk deltager i lanceringen.

 

14. maj lanceres OnePlus 7

Pris og tilgængelighed

  • Salget af OnePlus Epic Collectors Edition starter den 9. maj kl. 12.00.
  • Prisen på OnePlus Collectors Edition er endnu ikke oplyst.
Annonce: