Forside Produkter Connected Home

Sonos får Google Assistant

-

15/5-19. Artiklen er rettet. Oplysninger om Chromecast fjernet.

Annonce:

Nu kommer Googles taleassistant til Sonos. USA står først.

Da vi mødte Sonos i januar der fortalte de at integrationen med Google Assistant skred fremad. Dengang var systemet i betatest, og de forventede at være klar engang i løbet af foråret.

Nu er det blevet klar. Sonos har netop fortalt til investorer at Google Assistant til Sonos lanceres her i næste uge. I første omgang i hjemlandet USA. Det skriver The Verge.

Når det kommer vil Sonos-enhederne med mikrofon kunne benyttes til talestyring via Assistant. Det er højttalerne Sonos One og Sonos Beam.

 

Sonos Beam vil kunne bruges med Google Assistant

Sonos har arbejdet på det i noget tid

Sonos har efterhånden talt om Google Assistant længe, men har tidligere fortalt det var en kompiceret opgave.

“Det at implementere en ny tale-assistent som Google Assistant er ikke en let opgave. Både Google og Sonos har måtte lave mange tilpasninger i vores interne løsninger for at sikre os at brugeren får den bedste oplevelse uden problemer”, fortalte Michael Papish, chef for global marketing hos Sonos, til recordere.dk tilbage i januar.

 

Tilgængelighed

Google Assistant for Sonos lanceres i næste uge i USA.

Dansk tilgængelighed endnu ukendt.

 

Rettelse

Sonos fortæller til recordere.dk at oplysningerne om indbygget Chromecast ikke var rigtige, og det er nu fjernet fra artiklen her.

 

Annonce:
Forrige artikelStort rykind til ny Power i Køge
Næste artikelOnePlus Epic Collectors Edition revet væk fra hylderne på 23 sekunder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.