Forside Nyheder

Netflix Calibrated Mode kommer til Panasonic OLED TV

-
Panasonic OLED TV får Netflix Calibrated Mode

Årets OLED TV fra Panasonic opgraderes til også at understøtte Netflix Calibrated Mode

Netflix Calibrated Mode blev udviklet i et samarbejde mellen Sony og Netflix, og har i en periode været eksklusiv på Sonys topmodeller TV.

Nu fortæller Panasonic at de er klar til at understøtte Netflix-kalibreringen. Dette i årets OLED TV-modeller.

Annonce:

Når der vælges billedprofilen ‘Netflix Calibrated Mode’ i TV’et så sikres at gengivelsen er så tæt på originalen som muligt. Her overføres informationer til TV’et så det kalibereres til optimal visning på farver, kontrast og bevægelse.

 

 

“Netflix Calibrated Mode er en billedprofil, der konfigurerer tv’et på samme måde som skabere kalibrerer deres skærme i post-production (efterbearbejdning, red.), hvilket bringer studiekvalitet billedkvalitet direkte ind i stuen”, fortæller Panasonic.

Netflix Calibrated Mode kan benyttes på hele streamingtjenestens katalog, om det er tv-serier, dokumentarer, film eller andet.

“Kvalitet betyder alt for os, og vi er begejstret over at bringe Netflix Calibrated Mode til Panasonics OLED-tv, så vores medlemmer kan vælge at opleve fantastisk historiefortælling på Netflix på den mest autentiske måde”, fortæller Rob Caruso, vice president of device partner engagements hos Netflix.

Hos Panasonic er der glæde over at være kommet med.

“Panasonic’s tema for 2019 har været at levere mere Hollywood til flere hjem. Vi har gjort dette ved at bringe Dolby Vision og Dolby Atmos ind i mange flere tv-modeller. Med dette samarbejde med Netflix gør vi det igen: bringer ‘studio quality picture mastering’ ud til flere seere”, fortæller Yasushi Murayama, head of Audio Visual products for Panasonic i Europa.

 

Video

Netflix forklarer Calibrated Mode.

Video er fra lanceringen på Sony TV tidligere (Netflix Calibrated Mode er udviklet sammen med Sony).

 

Tilgængelighed

Panasonic TV der vil understøtte ‘Netflix Calibrated Mode’ er:

  • GZ2000 OLED TV
  • GZ1500 OLED TV
  • GZ1000 OLED TV
  • GZ950 OLED TV

Alle modellerne er fra i år.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.