Forside Baggrund

Vi har set IKEA SYMFONISK – Og WOW.

-
IKEA SYMFONISK – Bordlampe og smart-højttaler.

IKEA og Sonos har i dag holdt en event i København hvor de præsenterede deres nye SYMFONISK højttalere, og de nye højttalere både lyder og ser lovende ud.

I en herskabslejlighed i indre København præsenterede IKEA og Sonos i dag deres samarbejde med højttalerserien SYMFONISK. Og både lyd og design imponerer.

Der skal nok være dem, som ikke kan lide designet på den nye kombinerede lampe og højttaler, men lyden fejler ikke noget, og idéen med at man får både lys og lyd i samme enhed gør jo at man både sparer kabler og plads.

Annonce:

 

Reolhøjttaleren kan let placeres i næsten alle reoler.

 

For IKEA er SYMFONISK kollektionen en del af en større rejse mod at skabe produkter til de smarte hjem, som begyndte tilbage i 2015 og er under konstant udvikling.

”Atmosfære og bekvemmelighed er centrale komponenter i udviklingen af IKEA Home Smart konceptet, og SYMFONISK kollektionen er netop skabt med det i fokus. IKEA søger hele tiden efter ideer, der kan forbedre hverdagen for de mange mennesker. Ved at koble teknologi sammen med indretningsløsninger og møbler, kan vi opnå det – på en endnu bedre måde”, forklarer Björn Block, leder af IKEA Home Smart hos IKEA of Sweden.

 

 

Begge højttalere leverede rigtigt god lyd, der minder meget om den lyd man får fra en Sonos PLAY:1. Både reol- og lampehøjttaler kan indgå i et stereo eller surround setup, og understøtter også Sonos’ TruePlay teknologi, så du kan justere lyden til det rum du placerer højttaleren i.

 

 

Lad os endeligt få nogle flere farver af stof at vælge imellem.

 

Skriger på et “Hacked by Ikea”

En af de ting vi bemærkede var at det stof-cover der er på på både lampe- og reol-højttaler skriger på et “Hacked by IKEA”.

IKEA leverer ligesom Sonos deres højttalere i sort og hvid, men da stoffet og fronten kan tages af, burde det ligge til højrebenet at nogen tager bolden op, og laver flere forskellige farver.

 

 

Reolhøjttaleren kan også væg-monteres som natbord

 

Forvent en anmeldelse i slutningen af juli

Recordere.dk forventer at vi har en anmeldelse klar af IKEA SYMFONISK i slutningen af juli, hvor vi så vil gå igennem både lyd og design mere detaljeret.

 

 

Pris og levering

  • IKEA SYMFONISK wifi-højttaler koster kr. 799.-
  • IKEA SYMFONISK bordlampe med wifi-højttaler koster kr. 1.699.-

Begge højttalere kan købes hos IKEA fra den 1. august 2019. Og du kan købe et vægbeslag til under 200 kr.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.