Forside Produkter Connected Home

Google Home styrer nu lys uden at fortælle om det

-

Google har ændret på Assistant i Google Home, så den ikke længere fortæller om lamper der slukkes og tændes i samme rum.

Google har udsendt en lille ændring til stemmestyringen Assistant i Google Home. Nu tales mindre, i forbindelse med styring af lys.

Annonce:

Hvis der er kommet smartlys ind i hjemmet, som Philips Hue eller IKEA Trådfri, og Google Home er sat til at styre dem, så kunne man førhen opleve scenarier som:

  • Du er ved at falde i søvn: ”Ok Google, sluk lyset i soveværelset”.
  • Google Home reagerer, lidt højere end du ønskede: “Helt i orden, slukker 2 lamper”.
  • Du er nu vågen, men i det mindste er lysene slukket.

Nu er Google Home ændret så der ved styring af lyset, indenfor samme rum, kun svares med en kort lav kimen. En lidt lysere kimen for ‘tænd’ og en lidt mørkere for ‘sluk’.

Styres derimod lys i andre rum eller hele huset, så vil Assistant fortsat fortælle hvor mange lamper der tændes og slukkes.

Ændringen gælder alle ‘Google Home’-produkter samt produkter med Google Voice Assistant indbygget som er tilsluttet et Google Home smarthjem.

 

Annonce:
KILDEGoogle
Forrige artikelSAMSUNG: Nu kommer Galaxy Fold – Problemerne løst
Næste artikelBREXIT: Farvel til UK for Nordic Entertainment Group
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.