Forside Produkter Mobil

Mobil top 10 juni: Samsung er tilbage

-

Efter en turbulent periode for Huawei, der er Samsungs topmodeller tilbage i top 10 hos Telia.

I april måneds top 10, over mobilsalget hos Telia, der var Samsung udfordret af Huawei og Apple. Samsungs nye Galaxy S10 og S10+ gled ud af april måneds top 10, selvom de næsten kun lige var blevet lanceret.

Annonce:

I marts måned lå Samsungs topmodeller i top, i april måned var de væk. Erstattet af en højdespringer som Huawei P30 Pro hvor også Huawei Mate 20 Pro kom ind i top 10.

Men så kom Huaweis turbulente periode, hvor Trump-administrationen udelukkede Huawei fra det amerikanske marked og forbød dem at købe amerikansk hardware og software.

Det skabte en usikkerhed som smittede af på deres salg. Nu får Huawei igen lov at købe amerikansk hardware og software, til brug i deres produkter.

Huaweis udfordringer gav tilbagevenden til Apple iPhone XR, der i juni igen kunne indtage #1 som bedst sælgende hos Telia, mens Samsung Galaxy S10 vendte tilbage til listen med en 4. plads.

OnePlus 7 Pro nåede også med i top 10 for både maj og juni.

 

Annonce:
Forrige artikelJony Ive var træt af Tim Cooks manglende interesse for design
Næste artikelYouSee-kanalen Xee lander hos Stofa
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.