Forside Nyheder

Raspberry indrømmer: Fejl på seneste Pi

-

Den nye Raspberry Pi 4 model B har fejl på USB-C, så den ikke virker med alle opladere.

Den nye Raspberry Pi B4 blev lanceret for et par uger siden som en solid opdatering, men nu har det vist sig at den lille ny minicomputer også kommer med en designfejl.

Annonce:

Blogger Tyler Ward fortæller at computerens USB-C tilslutning er designet forkert. Den overholder ikke standarden, og det betyder i praksis at flere USB-C strømforsyninger ikke kan benyttes til at levere strøm til computeren.

Raspberry Pi 4 model B fungerer ikke sammen med USB-C kabler af typen ‘e-marked’, som er chip-baserede intelligente tilslutninger, hvor der forhandles strømstyring, modeller, data hastighed og anden kommunikation.

Disse strømforsyninger ser den nye Pi-computer som et audio-tilbehør, der ikke skal have leveret strøm. Der skriver Ars Technica.

Det betyder at intelligente USB-C strømforsyninger, som eksempelvis dem Apple leverer til deres MacBooks, ikke kan benyttes til at strømføde de nye Raspberry Pi.

Raspberry Pi indrømmer designfejlen og medstifter udtaler til Ars Technica: “Jeg forventer dette bliver fikset en fremtidig revision”.

Så erhverves en Raspberry Pi 4 model B nu og her, vil den ikke virke med alle typer af USB-C strømforsyninger.

Se også: Raspberry Pi B4: En solid opdatering

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.