Forside Nyheder

Ringen er sluttet: Viasat får fodboldrettigheder tilbage gennem Xee

-
Fodbold foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

NENT sælger fodboldrettigheder til YouSee, der lægger dem på kanalen Xee, som NENT så indkøber til Viasat.

TV-kunder hos Viasat kommer alligevel ikke til at undvære kampe fra engelske Premier League, ihvertfald ikke hvis der abonneres på den store Total-pakke.

Godt nok solgte NENT (moderselskab for Viasat) tidligere på året halvdelen af rettighederne til Premier League, til eksklusiv visning på YouSee/Fox-kanalen Xee for de næste 3 år.

Annonce:

Men nu har NENT indkøbt tv-kanalen Xee til visning på Viasat, så nu kan tv-kunderne her igen følge med i kampene fra den engelske liga. Ringen er sluttet.

“Det er alfa og omega for os, at vi altid sikrer det absolut bedste produkt til vores kunder – i form af sport fra øverste hylde kombineret med de bedste film og serier”, fortæller Hanne Witthøft, VP, Viasat Consumer, Danmark, og fortsætter:

“Det glæder os derfor, at vores kunder nu også kan få adgang til kanalen Xee, og at vi udover adgang til Premier League-kampe på kanalen, også kan tilbyde vores kunder attraktivt indhold – både danskproduceret og af international kaliber”.

Xee bliver en del af Viaplay Total, den store tv-pakke til kr. 619/måned. Der åbnes for kanalen fra 8. august.

Udover Premier League viser kanalen også forskellige tv-serier som ‘Suits’, ’The Orville’, ’The Resident’, ’Family Guy, ‘The Good Doctor’, ‘The Walking Dead’ samt de danske serier ’Sunday’ og ’29/30/31’.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.