Forside Produkter Gadgets

SVINDEL: Produktet som internetudbydere vil have forbudt

-
Pas på svindel på Internettet.

Steen Garbers Enevoldsen har analyseret en reklame på Facebook, der påstår at nogle tidigere ansatte hos en dansk internetudbyder, har opfundet et produkt der giver dig den hastighed internetudbyderne ikke vil give dig.

Er du bruger på Facebook, har du sikkert set reklamen for et produkt der skulle fjerne restriktioner som din internetudbyder har sat på din linie.

Steen fra Nørd’o’teket piller i denne halve times video den reklame fra hinanden, og advarer samtidigt dig imod at købe noget billigt ‘Kina-bras’. Hvis du endeligt har brug for bedre trådløst internet hjemme, så findes der masser af gode produkter som du kan bruge, og som ikke sælges af svindlere.

Annonce:

Produktet der kaldes WiFi-UltraBoost, er bare en billig WiFi extender og sælges af et firma baseret i Hong Kong. Men en hurtigt søgning på “billige dårlige kinesiske WiFi-extendere” viser at det samme produkt kan købes for 9 engelske pund, der svarer til ca. 71 kroner, mens den via svindelnummeret koster 329 kroner.

Vær opmærksom på, at selvom 71 kroner er billigt er det stadig et dårligt produkt, der kun virker på 2.4Ghz netværk, og derfor vil du oftest opleve endnu dårligere hastighed ved at sætte det på.

Men vil du nørde med, så kan du se videoen nedenfor. Vi skal som det sidste lige kaste en disclaimer ind, at Steen udover at drive Nørd’o’teket ansat hos en Internetudbyder, så det kan jo være han er en af ‘de onde’.

 

Nørd’o’teket

Denne artikelserie bringes i samarbejde med Nørd’o’teket, hvor du kan læse supernørden Steen Garbers Enevoldsen’s tanker om meget af den teknik du møder i hverdagen.

Annonce:
Forrige artikelTre nye iPads kan være på vej
Næste artikelCasper Christensen siger ‘Undskyld Norge’
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.