Forside Nyheder

YouSee-kanalen Xee lander hos Stofa

-

Xee bliver nu også tilgængelig for kunder hos Stofa

YouSee-kanalen Xee bliver nu også en del af kanaludbuddet hos Stofa.

Annonce:

Det betyder, at endnu flere danskere får mulighed for at se Premier League samt danske serier som 29 og Sunday og amerikanske serier som Walking Dead og Suits, lyder det fra nuuday (tidligere TDC OpCo).

Xee er i dag tilgængelig for YouSee-kunder, på vej til Boxer-kunder og snart også Stofa.

“Som vi før har meldt ud, vil vi gerne give endnu flere danskere mulighed for at følge en populær fodboldliga som Premier League. Derfor er vi begejstrede for, at vi nu har indgået en aftale med Stofa og Boxer, der giver deres kunder adgang til Xee”, siger Christian Morgan, strategi- og mediedirektør i Nuuday.

Xee er et samarbejde mellem YouSee og Fox Networks Group, og hos Stofa er der glæde over at kunne tilbyde kanalen i deres portefølje.

“Stofas kunder skal selvfølgelig kunne se hele Premier League, og derfor har det været oplagt at tage Xee med i vores udbud”, lyder det fra Sune Nabe Frederiksen, adm. direktør i Stofa.

 

Tilgængelighed

Aftalen betyder, at Xee fra den 1. august og resten af året bliver tilgængelig for alle Stofa- og Boxer-kunder.

Fra årsskiftet lander flyttes kanalen til Stofas Mellem og Stor pakke og i Boxers Max pakke og vil derudover kunne vælges i Stofa VælgSelv og FritValg samt i Boxer Flex og Flex8.

 

Om Stofa og Boxer

Stofa og Boxer er begge en del af den integrerede energi- og telekoncern Norlys, der dækker hele Danmark og samlet har flere end 1,5 millioner kundeforhold.

 

Annonce:
Forrige artikelMobil top 10 juni: Samsung er tilbage
Næste artikelGratis app mod dårlig Wi-Fi: Oftest står routeren forkert
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.