Forside Nyheder

Apple Pay klar i Danske Bank

-

Kunder i Danske Bank kan nu bruge Apple Pay som betalingsmiddel.

Danske Bank har nu valgt også at tilbyde Apple Pay. Det betyder at kunder i banken nu også kan benytte Apples betalingsløsning fra mobil og ur.

Annonce:

Der tilknyttes et eller flere kort til pengepungen i Apple-enheden (Wallet) og derefter kan der betales kontaktløst med telefon eller Apple Watch.

Betales via iPhone kan selve betalingen godkendes via fingeraftryk (TouchID) eller ansigt (FaceID). På uret vælges først Apple Pay med et dobbeltklik på knappen, og når uret så holdes ned til betalingsterminalen er købet gennemført.

 

Kort fra Danske Bank lagt i Wallet på iPhone.

 

Der kan benyttes Apple Pay de samme steder som der kan benyttes andre kontaktløse betalinger. Derudover kan Apple Pay være tilgængelig som betaling i apps.

Et hverdagseksempel kunne være at købe et sæde på KLM-flyet, uden at skulle igennem den klassiske og langsommelige indtastning af kreditkort. Apple Pay dukker op som betalingsmiddel i app’en, og så er det bare at godkende betalingen.

Kortnummer gemmes aldrig på din enhed eller på Apple-servere, og det deles ikke med butikkerne. Så Apple Pay regnes for mere sikkert. 3. part kan ikke aflure kortoplysningerne eller tage en kopi af kortet ude i baglokalet.

Apple Pay kræver en iPhone 6 eller nyere installeret med iOS 11 eller nyere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.