Forside * Fokus

Dansk startup vil bygge den ultimative audiostand til LG OLED TV

-
Canvas soundbase til LG OLED TV.

Det danske startup Canvas Audio starter i oktober en crowdfunding af en audiostand specielt designet til flere af LG’s OLED TV. Udover at give god lyd, får man også et designmøbel ind i stuen.

Har man et LG OLED TV, og kunne man godt tænke sig god lyd og fantastisk design, har det danske audio-startup Canvas Audio en spændende løsning på vej. Det handler om en audiostand, der indeholder fantastisk lyd både kablet og trådløst.

Canvas starter et crowdfunding projekt i slutningen af oktober, og håber at sælge rigtigt mange højttalere til LG OLED TV ejere. Designet minder på en god måde meget om det vi kender fra f.eks. Loewe, og giver dit LG OLED TV en elegant fod at stå på.

Annonce:

 

Canvas indmad

 

Canvas kommer med BACCH 3D Sound teknologi og nogle kvalitets-drivere, der giver fyldig lyd. Recordere.dk var med til en præsentation af produktet i forsommeren, og lyden imponerede. I kabinettet sidder der 2 x High End SB Acoustics 6” bas/mid-range enheder samt 2 x High End SB Acoustics ring radiator tweeters. De drives af en 4-kanals forstærker på 200 Watt RMS.

 

 

Masser af gode forbindelser

En rigtig lækker detalje ved Canvas, er de mange forbindelser som man kan bruge. Der er både mulighed for at overføre lyd fra TV via HDMI ARC og optisk Toslink. Der er også analog RCA-phonokabel.

Ønsker du trådløs forbindelse er der mulighed for Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Tidal, Spotify Connect, Bluetooth, DLNA og der er plads til en Sonos Connect bag i Canvas enheden.

 

 

Selvkalibrerende

Canvas kommer med en 4 kanals forstærker på 200 Watt RMS, der med en quad-core DSP enhed skal sikre god lyd i alle forhold. Canvas har udviklet en teknologi de kalder “Room Correction”, hvor du med en iOS app kan optimere højttaleren til at lyde så godt som muligt. Teknologien minder meget om det vi kender som True Play fra Sonos. Selv-kalibreringen tager ca. 1 minut, og så er Canvas højttaleren klar til at spille rummet op.

Funktionen ligger i den app som kan hentes fra app-store hos Apple

 

Galleri

 

Pris

Canvas lanceres i to versioner. En til 55” OLED TV og en til 65” OLED TV

Prisen bliver på Crowdfunding:

  • 65” – 1.099 USD (ca 7.400 DKK)
  • 55” – 999 USD (ca. 6.700 DKK)

Som skrevet starter forudbestillingen af Canvas i slutningen af oktober. Det er endnu ikke officielt hvad crowdfunding platform Canvas Audio vælger.

 

Canvas set bagfra. LG TV monteret med VESA-beslag

 

Canvas er kompatibel med

  • LG OLED B Series 55” & 65” (2016, 2017, 2018, 2019 Models)
  • LG OLED C Series 55” & 65” (2017, 2018, 2019 Models)

Du kan læse meget mere om Canvas Audio fra kl. 18.00 den 20. august på dette link.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.