Forside Nyheder

Lunar Way får egen bank

-

Selskabet bag den danske bankapp Lunar Way får licens til at drive egen bank.

Iværksættervirksomheden Lunar Way, der siden 2015 har tilbudt en bankapp, får nu egen licens til at drive bank.

Annonce:

Banken skal ifølge Lunar Way benyttes til at styrke tilstedeværelsen på de nordiske markeder markant og sikre, at Lunar Way selv ejer værdikæden, når det gælder om at udvikle produkter og udfordre sektoren.

“Lunar Way har hele vejen igennem været en seriøs udfordrer til den traditionelle finansielle scene, og det kommer til at fortsætte. Men for at kunne udfordre måden at tænke bank på, i det omfang, vi ønsker, skal vi kunne operere under samme vilkår som klassiske banker”, fortæller siger Ken Villum Klausen, stifter og adm. direktør i Lunar Way, og fortsætter:

“Banklicensen gør det muligt for os at træde ind på banen som en reel spiller. Og de resultater vi har skabt som tech-virksomhed er en rigtig god indikator på, hvad vi kan drive det til med en banklicens”.

 

 

Holdet bag tror og håber på at de kan levere mere, hvor brugeroplevelsen er alfa og omega.

“Fremtiden tilhører dem, der kan tilbyde den bedste brugeroplevelse, og det er vores ambition at være den førende finansielle markedsplads, hvor brugeren har adgang til alle de økonomiske services, de har brug for gennem Lunar Way-appen”, fortæller Lunar Ways bankdirektør Peter Smith, og fortsætter:

“Vi har allerede taget de første skridt i Danmark og tilbyder lån gennem Basisbank, forsikring via Tryg, investeringer med Saxo Bank, og en lang række andre samarbejder, der alle kan styres gennem Lunar Way-appen. Med en banklicens kan vi hurtigere bygge vores egne finansielle produkter”.

Lunar Way forventer snart at tilbyde de samme produkter til Norge og Sverige.

 

Annonce:
Forrige artikelHvordan tester man Wi-Fi routere?
Næste artikelMedie: Apple TV+ lanceres til november for at komme Disney+ i forkøbet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.