Forside * Featured

Ny E14 smartpære kan lyse i flere farver samtidigt

-

Candle Color er den første smart-lyspære i verden med LIFX’s Polychrome Technology

Smartpære-producenten LIFX sender senere i år en ny type smartpærer på markedet. En pære der kan lyse i flere farver samtidigt.

Annonce:

LIFX kalder det ‘Polychrome Technology’, og nyheden giver mulighed for at have flere zoner med individuelt kontrollerbare LED’er inden for én matrix. Dermed kan én enkelt pære lyse med flere forskellige farver på samme tid.

Denne kertepære til E14-fatninger er den første til at benytte den teknologi.

 

 

Men pæren kan mere end det. Den har også indbygget flammefunktion, der udsender lys der minder om et rigtigt stearinlys. Brug det til hygge, eller til at skræmme indbrudstyvene væk, når de tror der er tændt levende lys indenfor.

Eller hvad med at emulere en lavalampe, hvor lyset skifter farve i bløde bevægelser.

En ‘male’-funktion kan styre hvordan farverne fordeles. Det kan også benyttes til at en pærer lyser hvidt ud i stuen og en anden farve op mod væggen. Der er 16 millioner farvekombinationer.

 

 

Ingen hub

LIFX fungerer uden hub. Pærerne kører direkte på WiFi.

Så det er ikke et system hvor der skal tænkes et system ind. Man kan bare køre en pære, og begynde at bruge den.

Pærerne kan styres via app., knapper/kontakter eller smarthjem. Der understøttes Apple Homekit, Amazon Alexa og Google Home med Assistent.

Pris og tilgængelighed

LIFX Candle lanceres til 55 euro (direkte omregnet ca. 410 kr).

Forventes i butikkerne fra november 2019.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.