Forside Produkter Mobil

OnePlus vinder to fornemme EISA priser

-

OnePlus er netop blevet hædret med to priser fra den prestigefyldte EISA-prisuddeling, der kårer årets bedste forbrugerelektronik. OnePlus Bullets Wireless 2 vandt i kategorien ‘Best In-Ear Headphones’, og OnePlus 7 Pro vandt prisen for ‘Best Advanced Smartphone’.

OnePlus 7 Pro og Bullets Wireless 2 har allerede fået gode anmeldelser i ind- og udland, og nu kan endnu mere hæder tilføjes til samlingen.

Ved den prestigefyldte prisuddeling EISA, der kårer de bedste forbrugerelektroniske produkter på markedet, vandt Bullets Wireless 2 prisen for ’Best In-Ear Headphones’ og OnePlus 7 Pro for ’Best Advanced Smartphone’. EISA-priserne uddeles af en jury bestående af 62 elektronik-eksperter fra hele verden, så priserne vækker begejstring hos OnePlus.

Annonce:

Læs også: TEST: OnePlus 7 Pro – En Android top-performer

”Vi er rigtig glade og stolte over de to priser, og det er helt særligt at blive anerkendt af et internationalt panel af eksperter. Vi arbejder hele tiden på at udvikle de bedste produkter på markedet, og derfor ser vi priserne som et kæmpe skulderklap fra en branche, der er meget kritiske overfor forbrugerelektronik, ” siger Marie Feldborg, der er Marketingdirektør hos OnePlus i Danmark.

På recordere.dk modtog OnePlus 7 Pro også stor hæder, da den modtog en karakter på hele 9.3 i vores test.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, OnePlus Danmark
Forrige artikelStorsatsning fra IKEA: Smarthome-produkter får nu deres egen division
Næste artikelNy smart lysstribe giver kulør bag TV’et
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.