Forside Detail

Power åbner i Aalborg

-
Den 23. august kan Power-direktør Jesper Boysen igen klippe snoren til en ny butik, denne gang i Aalborg. Billede fra åbningen i Køge

Fredag den 23/8 slår POWER dørene op til en helt ny butik i Aalborg.

Elektronikkæden POWER arbejder lige nu på højtryk for at få den 2.500 kvm nye butik i Aalborg City Syd til at stå finpudset og klar til åbningen.

“Vi er nu klar til at åbne vores første butik i Nordjylland, og den lokale interesse er enorm. I nærheden af 500 dukkede op til vores informationsmøde om jobmuligheder hos POWER, og nysgerrigheden omkring vores etablering har de seneste måneder været kolossal”, fortæller Jesper Boysen, adm. direktør i POWER.

Annonce:

Han opfordrer derfor dem, der vælger at deltage i åbningendagens tilbud, om at komme tidligt, da de forventer et rykind på 10.000 den dag.

De sørger for kaffe, morgenbrød og underholdning. Som at prøve kræfter med en VRGames virtual reality-simulator, mens man står i kø.

 

Tid og sted

Power Aalborg City Syd bor på Løven 25A (det tidl. IDEmøbler)

Se på kort

Butikken åbner fredag d. 23. august kl. 7:00

 

Annonce:
Forrige artikelUdelukket fra fly: Uheldsramte MacBook Pro forbydes af luftfartsmyndigheder
Næste artikelApple forhandler med Spotify om Siri-integration
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.