Forside Produkter Mobil

Apples 2018 topmodeller får også nye kamerafunktioner

-
App’en Filmic Pro vil også kunne lave dobbeltoptagelser på iPhone XR, XS og iPad Pro 2018

Det er ikke kun iPhone 11 der får nye kamerafunktioner. Sidste års topmodeller kan også være med.

Da iPhone 11-modellerne blev præsenteret i sidste uge, der gav Apple også en demonstration af nye kamerafunktioner.

I en ny og endnu ikke frigivet udgave af app’en Filmic Pro, der kunne man se optagelser med både front- og bag-kamera samtidig. Eksempelvis som PIP (Picture In Picture) som på billedet ovenfor.

Annonce:

En anden og måske endnu mere interessant feature var muligheden for at vælge hvilket kamera der optager video lige nu, og på iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, der begge har 3 kameraer bagpå, kunne der også vælges hvilket kamera der optog video. Så istedet for standardoptikken kunne der vælges at skyde video i ‘wide’ og ‘ultra wide’.

Ifølge 9to5mac kommer et udvalg af disse funktioner også til sidste års modeller. Det er iPhone XR, iPhone XS og iPad Pro 2018-model.

Hvilke funktioner afhænger af bestykningen af kameraer på de enkelte modeller. Det er jo kun iPhone 11 Pro-modellerne der har både ‘wide’ og ‘ultra wide’. Men en funktion som optagelse med front- og bag-kamera samtidig vil de alle understøtte.

Den nye Filmic Pro app, der kan udnytte de nye muligheder, udkommer senere på året. Dato endnu ukendt. De øvrige app-udviklere får ligeledes adgang til flere kameraer samtidig, så der kommer sikkert andre apps der udnytter de nye muligheder.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.