Forside * Nyheder

Google bekræfter: Pixel 4 kommer den 15. oktober

-
Times Square New York (Foto: LousyTX (reddit))

Der er ikke meget tilbage at afsløre for Google, når det gælder den kommende Google Pixel 4 smartphone serie. Google er klar til at præsentere deres næste flagskib den 15. oktober.

Brugeren LousyTX på reddit, har taget et billede af et kæmpe lysskilt på Times Square i New York, der nu annoncerer at Google præsenterer deres næste Pixel telefon den 15. oktober.

Vi forventer at Google kommer med en Google Pixel 4 og en Pixel 4 XL, og som man kan se på billedet på Reddit kommer Pixel 4 i en ny orange farve.

Annonce:

En af de nye ting på Google Pixel 4 skulle være en “motion mode”, hvor du kan lave fagter uden at røre skærmen, og så agerer telefonen udfra dine bevægelser. Oven i det siger rygterne at kameraet får 8x zoom og en endnu bedre “night-mode”.

 

Forvent den ikke officielt i Danmark

Recordere har flere gange spurgt Googles danske pressekontakt, om vi denne gang kan forvente at Google prioriterer det danske marked, og endeligt får deres telefoner til salg, og hver gang har vi fået svaret “Vi ved det ikke”, så om Google denne gang tager Danmark med i deres overvejelser står ubesvaret, men vi regner ikke med at det sker.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.